Ny avtale om bredbånd inngått med GlobalConnect

Postet av 0024 Borettslaget Torshov KV V den 4. Jun 2024

I slutten av mai valgte styret å forlenge bredbåndsavtalen med nåværende leverandør GlobalConnect med tre nye år. Det er forhandlet frem en ny pris per andel per måned. Ny pris er 159 kr, mot tidligere 271,90 kr.

Avtalen har oppstart 1. oktober i år, noe som betyr at de månedlige felleskostnadene vil reduseres med 112 kr per andel fra og med oktober måned.

Tjenestene til deg som andelseier fortsetter som før, inkludert avtalen med Riks-TV. Nytt med denne avtalen er at vi får eget Wi-Fi-nett i bakgården. Forhåpentligvis kommer dette på plass mens det fortsatt er sommer!


Vårdugnad søndag 5. mai kl. 11

Postet av 0024 Borettslaget Torshov KV V den 23. Apr 2024

Vi møtes i bakgården søndag 5. mai kl. 11. Det blir servert kaffe, drikke og pølser!


Planlagte arbeidsoppgaver:

  • Stell av grøntområder
  • Rydding på loft og i kjellere
  • Koste og rydde utearealer, søppelrom og barnevognparkering
  • Rydde og vask i fellesvaskeriet

Husk at klær må fjernes fra fellesvaskeriet!

Det blir hovedrengjøring av fellesvaskeriet. Klær som ikke er fjernet innen kl 10 på søndag 5. mai blir kastet. Vi kommer også til å rydde reservasjonstavlene for hengelåser. Fint om du tar ned din hengelås, så du kan henge den opp igjen etter dugnaden!

Vi kaster ting i fellesarealer - ute, kjeller og loft!

Vi rydder fellesarealene. Eiendeler som ikke er tydelig merket blir kastet. Vi minner om at det ikke er tillatt å sette eiendeler i fellesarealet uten avtale med styret. Disse vil bli kastet uten forvarsel.

Plantekasser skal ryddes

Vi ber alle som hadde en plantekasse i fjor om å rydde den før eller på dugnaden.

Avfallscontainer

Avfallscontainer vil stå i Hegermanns gate (eller Krebs gate). Andelseiere kan kaste ting i containeren etter dugnaden frem til mandag morgen, hvis det fortsatt er plass. Det er kun tillatt med gjennomsiktige søppelsekker. Se lenke for hva som ikke må kastes i containeren, og bruk Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon. Slå sammen store ting som skal kastes, da får vi utnyttet containeren best mulig. Ikke la containerdøren stå åpen.


Vel møtt på dugnad!
Styret
styret@torshov5.no

Rydding av sykler i bakgården! Kort frist: 25. april kl 12:00

Postet av 0024 Borettslaget Torshov KV V den 22. Apr 2024

Rydding av sykler! 

For å rydde bort sykler som er eierløse, har vi merket alle sykler i bakgården.

Vennligst fjern teipen (se bilde under) på din sykkel senest torsdag 25. april kl 12:00. Sykler som fortsatt har teip på etter den dato kan bli fjernet! 

PS. Sykkelparkeringen ute er for sykler som brukes daglig. I dag står punkterte og ødelagte sykler parkert. Eier du en av disse ber vi deg ta den ned i kjellerboden, hvis du ønsker å ta vare på sykkelen.

Takk for samarbeidet! 

Styret

styret@torshov5.no
Henting av lopper torsdag 25. april fra kl 17 i portrommet Hegermanns gate 10

Postet av 0024 Borettslaget Torshov KV V den 22. Apr 2024

Har du lopper?

Lilleborg skoles musikkorps henter lopper torsdag 25. april fra kl 17.00 til 20.00. Lopper hentes kun i portrommet i Hegermanns gate 10.

  • Vi setter stor pris på om du sorterer og merker loppene med bøker/cd/dvd,klær/sko,sport, leker, kjøkken, interiør, eller elektriske artikler
  • Vi tar dessverre ikke imot bilseter, madrasser, sofaer, hvitevarer, flerbinds leksikon, gammelt datautstyr eller eldre Tv-er
  • Ødelagte lopper og søppel vil bli satt igjen

Lilleborg skoles musikkorps takker for alle lopper dere vil gi oss og lover å få de til å skinne på vårens Torshovfest 27. og 28. april!

Det er også mulig å levere loppe selv til Lilleborg skole onsdag-fredag. Se oppslag her:

Generalforsamling torsdag 04.04.2024, kl 17:00

Postet av 0024 Borettslaget Torshov KV V den 2. Apr 2024

Vi minner om generalforsamlingen torsdag 04.04.2024, kl 17:00

Sted: via Zoom - lenke finner du i innkallingen. Logg inn et par minutter før start.


NB. I innkallingen som er sendt i posten står det at Øyvind Godvik Svendsen stiller til gjenvalg. Det er ikke korrekt og er rettet i innkallingen vedlagt denne nyhetssaken.                   


Valg av nytt styre

 

På generalforsamlingen skal det velges to styremedlemmer og to vara-medlemmer.  Ett styremedlem (Anna Sandermoen) stiller til gjenvalg. 


Vi oppfordrer andelseiere som er interessert i å stille til valg eller som har spørsmål rundt dette til å ta kontakt med styret på styret@torshov5.no eller mob. 48227289. 


Kvinner oppfordres til å stille til valg for alle roller i styret.


Med vennlig hilsen

Styret